Kull #5 Look-kullen 5 veckor

Valparna är nu 5 veckor. Jag har troligtvis en hane kvar till salu. Kan tänka mig att ha bibehållen avelsrätt på honom då han är en modig och lekfull pojk. Ev. har jag även en tik kvar? Här kommer en snabb presentation.

Denna tik är väldigt framåt och svansen står alltid rakt upp. Ser en viss envishet redan. Det är bra fart i tassarna på henne.

Detta är en mysig tik. Det märks att hon använder ögonen för att undersöka. Hon söker ofta ögonkontakt, vilket hon var tidig med. Annars en nyfiken och matglad tjej.

Wolf är en stadig hane och har en stor egen vilja. Han tar för sig och är först fram när det gäller nya upplevelser. Hans vilja finns även vid maten, där han äter snabbast och därför oftast mest.

Lilla Cess är minst i kullen med också vildast. Hon har ett otroligt driv. Hennes leklust är redan stor, sliter och drar i filtar och gardiner (innan de åkte bort) här hemma. Hon är en glad tjej som endast kommer göra en tävlingsintresserad ägare rättvisa.

Spice är en självsäker och orädd individ. Antingen sitter han och tittar när de andra leker eller så är det fullt ös. Han har stor leklust.

Echo är en rolig liten tik med mycket driv. Hon leker vilt med syskonen och tar ingen hänsyn. När hon är trött kryper hon gärna upp i famnen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.